Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

DEAL ATTICA ΜΕ ΑΝΕΚ ...









Στις 5 Απριλίου στην ανάρτηση με τίτλο «Πω πω τι μαθαίνω» λέγαμε για το Deal – πάντρεμα της ΑΝΕΚ με την ATTICA. Χθες η ATTICA ανακοίνωσε την εκτέλεση συνδυασμένων δρομολογίων από πλοία των δυο εταιριών … για την αντιμετώπιση του συνεχούς αυξανόμενου λειτουργικού κόστους.    

Διαβάστε το δελτίο τύπου 
 
Η ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρία ΑΝΕΚ Α.Ε. για την εκτέλεση συνδυασμένων δρομολογίων από πλοία των δύο εταιριών στη διεθνή γραμμή ΠΑΤΡΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ANCONA, καθώς και στην ακτοπλοϊκή γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

Δια της νέας συνεργασίας η οποία θα είναι τριετούς διάρκειας, με έναρξη την 1η Ιουνίου 2011, επιτυγχάνεται η σημαντική αναβάθμιση της γραμμής Πειραιά – Ηρακλείου μέσω της δρομολόγησης του νεότευκτου και σύγχρονου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «Olympic Champion». Παράλληλα επιτυγχάνεται η αναπροσαρμογή της προσφερόμενης χωρητικότητας στη γραμμή Πάτρας – Ηγουμενίτσας – Ancona ώστε να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της γραμμής, με ταυτόχρονη διατήρηση των υψηλών υπηρεσιών που προσφέρονται σήμερα.

Συνολικά, η νέα συνεργασία θα δημιουργήσει νέα δυναμική για την ανάπτυξη και των δύο γραμμών, επιτρέποντας ταυτόχρονα την αντιμετώπιση του συνεχώς αυξανόμενου λειτουργικού κόστους των πλοίων, μεταξύ άλλων και λόγω της υπερβολικής αύξησης των τιμών των ναυτιλιακών καυσίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: