Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΚΟΡΟΙΔΑ ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΦΟΡΟΥΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ...



















Κορόιδα Έλληνες μην πληρώνεται φόρους. Κάντε το όπως ο Ανδρέας Βγενόπουλος με τις εταιρίες του. Φτιάξτε την δική σας υπεράκτια εταιρία.  Δεν υπόκεινται σε φόρο εισοδήµατος. Αν την ιδρύσετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης τότε δεν υπάρχει υποχρέωση φορολογικού ελέγχου.  Έτσι το κάνει και ο Ανδρέας με την MARFIN CAPITAL S.A. και MIG SHIPPING S.A. Ξέρει κανείς τι γίνεται με της θυγατρικές και συγγενείς τους εταιρίες που είναι εκατοντάδες; Ούτε αυτές πληρώνουν φόρους;

Τι άλλο θα σας προσφέρει μια υπεράκτια εταιρία

  1. Η γρήγορη σύσταση με χαμηλό κόστος, ελάχιστο απαιτούμενο εταιρικό κεφάλαιο και εξαιρετικά περιορισμένες διατυπώσεις δημοσιότητας.
  2. Η πλήρης ανωνυμία των πραγματικών μετόχων.
  3. Η δυνατότητα σύστασης της εταιρίας με έναν μόνο μέτοχο.
  4. Ο σημαντικότερος από τους λόγους που οδηγεί κάποιον επενδυτή να συστήσει μια υπεράκτια εταιρία είναι η αποφυγή των διατάξεων του φορολογικού δικαίου. Για τις υπεράκτιες εταιρίες δεν ισχύει το «πόθεν εσχες» και επίσης αυτές δεν επιβαρύνονται με τεκμήρια για την απόκτηση και την διατήρηση περιουσιακών στοιχείων, εφόσον βεβαίως έχει προβλεφθεί η αντίστοιχη εισαγωγή συναλλάγματος στο όνομα της υπεράκτιας εταιρίας. Με την χρήση των υπεράκτιων εταιριών μπορεί επίσης να μειωθεί σημαντικά ή να αποφευχθεί εντελώς καταβολή φόρων που σχετίζονται με την μεταβίβαση και κατοχή περιουσιακών στοιχείων, όπως ο φόρος κληρονομιάς , ο φόρος μεταβίβασης ακινήτων, φόρος δωρεάς, γονικής παροχής και ο φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας.
  5. Αποφυγή φόρου τόκων καταθέσεων και φόρου μερισμάτων.
  6. Μη ύπαρξη συναλλαγματικών περιορισμών.
  7. Τραπεζικό απόρρητο που προστατεύει από ελέγχους.
  8. Παράκαμψη δεσμεύσεων από το κληρονομικό δίκαιο. Έτσι μπορεί να παρακάμψει κανείς τις διατάξεις περί της νόμιμης μοίρας αλλά και να χρησιμοποιήσει τα υπεράκτια μορφώματα για τον καθορισμό της κληρονομικής διαδοχής κατά την επιθυμία του διαθέτη.
  9. Η δυνατότητα μεταφοράς κερδών από τις χώρες με υψηλούς φορολογικούς συντελεστές σε δικαιοδοσίες με χαμηλή ή ανύπαρκτη φορολογία.
  10. Αποφυγή εφαρμογής εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας. Για τις επιχειρήσεις που προτίθενται να δραστηριοποιηθούν και να απασχολήσουν προσωπικό στο εξωτερικό , η δημιουργία μιας υπεράκτιας εταιρίας , απαλλάσσει πολλές φορές τον επιχειρηματία από κάθε υποχρέωση καταβολής εισφορών κοινωνικής ασφάλισης ή άλλων εργοδοτικών εισφορών.
  11. Αποφυγή δεσμεύσεων ατομικής περιουσίας. Για τον σκοπό αυτό ιδρύεται μια υπεράκτια εταιρία στην οποία μεταβιβάζεται ένα μεγάλο μέρος της προσωπικής περιουσίας του ιδρυτή διασφαλίζοντας τον με αυτόν τον τρόπο από τη διεκδίκηση κάποιου ανικανοποίητου δανειστή.
  12. Αποφυγή διεκδικήσεων συζύγων στην περίπτωση διαζυγίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: