Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…

To 1999 o ΣΕΒ παρήγγειλε πολλές κάσες κρασιών για την κάβα του. Τα κέρδη της χρονιάς σε πολλά δις δρχ. χωρίς καμία παραγωγική διαδικασία. Όλα αέρας κοπανιστός όλα από τη φούσκα του Χ.Α. και του ΠΑΣΟΚ. Η παραγγελία μεταξύ των άλλων προέβλεπε και την αγορά πολλών μπουκαλιών κόκκινου κρασιού. Όχι ότι και ότι.  Chάteu Mouton Rotschild 1999. Ακριβώς για να θυμούνται το επετειακό 1999. Μάλιστα κάποιοι συντηρητικοί επιχειρηματίες σχολίαζαν χαμηλόφωνα για την πανάκριβη επιλογή του κρασιού.   
Σήμερα λοιπόν στην συνέλευση του ΣΕΒ και αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Παπανδρέου έτρεξαν σύσσωμοι οι επιχειρηματίες, να του σφίξουν το χέρι, να τον αγκαλιάζουν, να τον φιλήσουν, να ανοίξουν πολλά μπουκάλια ακριβού κόκκινου Rotschild από την κάβα τους και να τσουγκρίσουν όλοι μαζί στην υγεία του Γιώργου!
«Που ήσουν αγόρι μου τόσα χρόνια» «Είσαι θεός» «Δεν υπάρχει άλλος» ήταν μερικές από τις «κραυγές» των Ελλήνων επιχειρηματιών με πρώτο και καλύτερο τον Δασκαλόπουλο. Δεν έχει υπάρξει πολιτικός ο οποίος να έκανε τόσα πολλά για μας όσα έκανες εσύ σε μόλις 18 μήνες! Και εμείς οι μαλάκες το παίζαμε σοβαροί και συμπορευόμαστε με τη δεξιά τόσα χρόνια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: