Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΑΡΗ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ;


Μεταξύ των άλλων, το Πάσχα βρέθηκε στο Costa Navarino και ο Άρης Βωβός. Διασκέδαζε με τη παρέα του σε ένα μπαράκι της περιοχής. Το Cayenne παρκαρισμένο στην είσοδο του μαγαζιού, ο Άρης χαλαρός πολύ και η ντόπια ομήγυρης, προσπαθούσε να πάρει απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με το κακό που μας βρήκε. Ο Άρης λοιπόν τους απαντούσε μονολεκτικά. Υπομονή. Κάντε υπομονή. Είναι σοφό δεν λέω ένας επιχειρηματίας να έχει υπομονή.


Κανείς δεν γνώριζε όμως τα σχέδια του Άρη. Τα είχε όλα κανονισμένα και για αυτό έλεγε υπομονή παιδιά υπομονή. Εκτός από το οκ της κυβέρνησης  που γνώριζε ήδη για την ανάπλαση, συζητούσε μυστικά με Έλληνα επιχειρηματία για την πώληση της εταιρίας! Μαζί με την είδηση της ανάπλασης θα έσκαγε και το Deal.


Ο Άρης λοιπόν πήρε το χαρτί και το απογείωσε από το ακρωτήρι Κανάβεραλ. Αγόραζε κάθε μέρα, κλειδώματα, φασαρία και άρχισε να τσιμπάει και η αγορά. Οι νταβατζήδες του μαγαζιού οι τραπεζίτες δεν ενοχλήθηκαν ( κανένα χαρτί δεν κάνει κούρσα χωρίς να το ξέρουν και να το έχουν "εγκρίνει" ) Τα δάνεια του Άρη πολλά άρα άσε να βγάλουμε τα σπασμένα. Έλα όμως που το  Deal δεν έγινε. Έκανε πίσω ο επιχειρηματίας. Όχι στο παρά πέντε αλλά στο παρά δευτερόλεπτο. Γιατί χάλασε η δουλειά δεν μπόρεσα να μάθω.


Τώρα λοιπόν ο Άρης είναι φορτωμένος με χαρτιά. Τι θα τα κάνει; Θα το χώσει το χαρτί μέχρι τα 50 σεντς να πάρει ρευστότητα;  Θα τον βοηθήσει το City για να το στείλει στα 3 ευρώ; Άρη αναμένουμε απάντηση σου στο ταμπλό.  


Υ.Γ. Άρη αφού είσαι γάτος γιατί φορτώνεις μόνο από τις Off shore στο Λονδίνο; Αγόραζε ονομαστικά να φαίνεσαι. Μην είσαι αφελής. 352 κομμάτια σήμερα, 871 αύριο και ούτω καθεξής. Με ρετάλια … Το πιασες ε ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: