Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ !!!


Έχουμε πήξει στις επικοινωνιακές μπαρούφες.  «Το Υπουργείο Οικονομικών δίνει στη δημοσιότητα τις εκθέσεις προόδου των πέντε Ειδικών Ομάδων Εργασίας που συγκροτήθηκαν με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής και την επίτευξη φορολογικής συμμόρφωσης» ή. «Τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί από τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου το πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής στην επόμενης τριετία» 
Είναι δυνατόν να μιλάτε για φοροδιαφυγή κύριοι,  όταν ένας εκ των μεγάλων οφειλετών φόρου στο Δημόσιο γίνεται σύμβουλος του πρωθυπουργού;   Χρωστάει ή δεν χρωστάει η Multichoice Ελλάς θυγατρική της Forthnet:  «Ποσό € 7,7 εκατ. περίπου (όπως ανερχόταν στις 9/3/2006) νομιμοτόκως αφορά απαίτηση του Ελληνικού Δημοσίου (ΦΑΕΕ Αθηνών) για διαφορές φορολογικού ελέγχου προηγουμένων ετών». Και το πιο ωραίο: «Κατά των πράξεων αυτών, έχουν ασκηθεί προσφυγές οι  οποίες δεν έχουν προσδιορισθεί ακόμη».
Ο κ. Παντελής Τζωρτζάκης ιδρυτής και μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της Forthnet πριν αναλάβει σύμβουλος του Παπανδρέου γνώριζε για τις οφειλές. Έχουν περάσει πέντε χρόνια και ακόμη να προσδιορίσθουν οι προσφυγές. Υπάρχει έστω και Αφρικανικό κράτος που να γίνονται αυτά; Παραμυθιάζετε τους πάντες λέγοντας ότι σας κατέβει, όταν δεν εισπράττετε τα βεβαιωμένα; Ως επιβράβευση τους κάνετε και πρωθυπουργικούς συμβούλους; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: